Молитвата и запознаването отблизо със Божието слово – Библията. Това е връзката с Бога! Те са разговора с Него! Вие знаете, че разговор и дискусия съществуват, когато има двама!

Йешуа е моето второ парче, изгубената ми част. Тази част, която ме направи цяла. Никога преди това не бях, и знам, ако изгубя Него, губя себе си! Не защото моето “аз” е съвършено, а защото моят най-добър Приятел – Йешуа, трансформира моето “аз”!

Ако връзката Ви с някого трябва да бъде оценена в качество, знайте – нито една връзка с човека, не може да замести връзката между творението и Твореца!

Човек търси своята половина, човек търси поглед мил, разбиране и утеха. Къде може да намери качеството им? Съученик, сестра, брат? Кой ще те разбере по-добре от Онзи, Който те образува в утробата на майка ти?

Аз съм открила тази ценна, жизнено важна връзка за мен! Ако и да имам целия свят, много човешка любов и твърде добро финансово състояние, пак ще кажа – не стига, ако нямам Него!

Зарежда ме, оформя ме! Само Той е Способен да извърши с мен онова качествено добро, което самата аз дори не предполагам, че нужно ми е!

Това е връзката на човека с Бог! Описана в едно изречение: Всичко нужно, за да живееш пълноценно, да твориш и градиш невидими за човешките очи основи, но желателни и реални за сърцето на човека, защото не с очи обичаме и разбираме колко ценни сме, но със сърце!

Количка0
Количката е празна
Продължи пазаруването
0