Трансформация чрез Христос (Digital)

1200

Kупете и четете ведната на вашия телефон/таблет/компютър.

Трансформация чрез Христос е интересно, пленяваща читателя книга! В нея ще имате възможността, да се запознаете с промяната на едно 24 годишно момиче. Вниквайки в прогреса на Христовата промисъл, в живота на обикновеното момиче, с необикновен Бог, Вие ще получите апел и повик, директно от Святия Дух на Христос.

Category: Product ID: 1075

Description

Теди Петрова е момичето, израснало в не толкова топла, семейна среда, и това довело до разрез в нейната връзка с Бог. От пубертет, тя навлиза в тежък живот, с трудни моменти. Взема с пълни шепи от всичко, което предлага покварата в света, и неизбежно се превръща в момиче, чийто живот е наречен “провал”.

Години по-късно, когато тя става на 21 години, в живота ѝ влиза Христовата любов, и успява да обърне всички нейни представи за Християнството, което е знаела и чувала от детска възраст.

Иисус я посещава, и тя завързва силна и тясна връзка със Святия Му Дух. Той я дарява с необикновени сънища и видения, а малко по-късно и с дарбите на Духът Си, някои от които са: мъдрост, слово на познание, пророчество и изцеление. Всички те, действащи чрез Един Свят Дух. Тя получава и таланта за писане на книги, в християнска тематика.

От момичето, наречено “провал”, сочеща често с пръст, тя се превръща в движещата слава Господна! Носеща славата на Бог, тя разпалва още хора за Христос, и нейното служение и до днес, водено от Духът на Бога, се разсраства!

Теди е в очакване, за изпълнение на предстоящите Господни обещания в нейния живот, и написа тази книга, за да даде шанс и възможност на хора като нея, да осъзнаят, че има изход и спасение за всеки, чрез Христос!

Всички необикновени сънища и видения, заедно с поучения към тях, са записани специално за всеки един от вас. Насладете се на тази Боговдъхновена книга, и изберете разумното! Водени от Божият Дух, Вие ще знаете кое е то!

Всичко сиво изсветлява и всичко тъмно побелява, когато Иисус Назарянина, заживее в човешкото сърце!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Трансформация чрез Христос (Digital)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Количка0
Количката е празна
Продължи пазаруването
0