Трансформация чрез Христос (хартиено копие)

(1 customer review)

1700

Трансформация чрез Христос е интересно, пленяваща читателя книга! В нея ще имате възможността, да се запознаете с промяната на едно 24 годишно момиче. Вниквайки в прогреса на Христовата промисъл, в живота на обикновеното момиче, с необикновен Бог, Вие ще получите апел и повик, директно от Святия Дух на Христос.

ВАЖНО! Сумата от 11 евро е цена само на книгата. Доставката не влиза в цената на продукта. При разплащането, моля добавете към сумата на продукта 10 евро за доставка, ако се намирате в страна член на Европейския съюз или 20 евро доставка, ако сте в държава извън Европа. (при превод без сума за доставка, изпращането няма да бъде извършено и поръчката ще бъде отказана). Смятаме, че вашият най-добър вариант е Трансформация чрез Христос (digital). Купете нея и четете на телефона си!

 

Category: Product ID: 1078

Description

Теди Петрова е момичето, израснало в не толкова топла, семейна среда, и това довело до разрез в нейната връзка с Бог. От пубертет, тя навлиза в тежък живот, с трудни моменти. Взема с пълни шепи от всичко, което предлага покварата в света, и неизбежно се превръща в момиче, чийто живот е наречен „провал“.

Години по-късно, когато тя става на 21 години, в живота ѝ влиза Христовата любов, и успява да обърне всички нейни представи за Християнството, което е знаела и чувала от детска възраст.

Иисус я посещава, и тя завързва силна и тясна връзка със Святия Му Дух. Той я дарява с необикновени сънища и видения, а малко по-късно и с дарбите на Духът Си, някои от които са: мъдрост, слово на познание, пророчество и изцеление. Всички те, действащи чрез Един Свят Дух. Тя получава и таланта за писане на книги, в християнска тематика.

От момичето, наречено „провал“, сочеща често с пръст, тя се превръща в движещата слава Господна! Носеща славата на Бог, тя разпалва още хора за Христос, и нейното служение и до днес, водено от Духът на Бога, се разсраства!

Теди е в очакване, за изпълнение на предстоящите Господни обещания в нейния живот, и написа тази книга, за да даде шанс и възможност на хора като нея, да осъзнаят, че има изход и спасение за всеки, чрез Христос!

Всички необикновени сънища и видения, заедно с поучения към тях, са записани специално за всеки един от вас. Насладете се на тази Боговдъхновена книга, и изберете разумното! Водени от Божият Дух, Вие ще знаете кое е то!

Всичко сиво изсветлява и всичко тъмно побелява, когато Иисус Назарянина, заживее в човешкото сърце!

1 review for Трансформация чрез Христос (хартиено копие)

  1. Tedy Petrova

    От книгата съм очарована! Научих много неща и опитвам се да ги прилагам, уча се и вземам пример. Книгата стана като наш наръчник за приложение в ежедневието.
    Малина Николова

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Количка0
Количката е празна
Продължи пазаруването
0