Движението на Святия Дух в живота на обикновеното момиче с необикновен Бог (хартиено копие)

2000

Category: Product ID: 1437

Description

Теди Петрова е влюбена в Йешуа, а именно, в така наречения – Иисус Христос.

Тя гори от любов към Него, но огънят Му не я изгаря, а я поддържа жива, в истинския смисъл на думата!

Преди да открие Иисус, тя страдаше от изгарянето на чужд огън, който причиняваше огромни щети и остави белези, които само Иисус успя да заличи!

Теди е момиче, което в рамките на около година пише две книги, но ги издава в две различни години и ги разграничава на първа и втора част, с различни заглавия.

Първата книга, която пише е със заглавие ” ТРАНСФОРМАЦИЯ ЧРЕЗ ХРИСТОС” и в нея тя разказва подробно всичко тежко през, което е преминала. Споделя с читателите си за промяната на живота си, и ги запознава с нейните вълнуващи видения и съноведения.

Теди е момиче на 25 години, но има да разказва много от чудесата на Бог в нейния живот, и втората книга със заглавие “ДВИЖЕНИЕТО НА СВЯТИЯ ДУХ В ЖИВОТА НА ОБИКНОВЕНОТО МОМИЧЕ С НЕОБИКНОВЕН БОГ”, излиза точно с тази цел.

В нейната втора книга, ще откриете много свидетелства и чудеса, а също и 10 съборни послания, адресирани към всички нас, но и най-вече, към  тялото на Христос.

Това е книга част 2, на книга част 1, и ние Ви каним, ако все още не сте се запознали с част 1, моля прочетете я, за да нахраните и душата и духът си, с нещо ценно, качествено и твърде поучително.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Движението на Святия Дух в живота на обикновеното момиче с необикновен Бог (хартиено копие)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Количка0
Количката е празна
Продължи пазаруването
0